De fleste av Eau de Vill sine album er innspilt i Studio 19, Hamar De fleste av Eau de Vill sine album er innspilt i Studio 19, Hamar

Eau de Vill er virkelig glad for å kunne jobbe med sanger og viser I forbindelse med 100 års jubileet til Vidar Sandbecks fødsel.
Etter å ha gjort tilsvarende hyllest til Alf Prøysen på hans 100 års dag, var det med stor spenning vi gikk på arbeidet med Vidar Sandbeck sine viser.
Vi føler på mange måter at materielt til Sandbeck har vært så lite tilgjengelig da det har vært så over arrangert.
Det har bare vært de mest populære visene som vi har hørt på radio som vi har lyttet til.

Når vi så starter å jobbe med stoffet som Vidar har skrevet så ser vi jo at dette er en svinger/songwriter som virekelig har et voldsomt stort materielle 

Vi har gjennom vårt arbeid med materialet prøvd å gjøre disse visene enda mer tilgjengelig for folk.borte er alle de tunge arrangement med fioler, klarinetter og vanskelig arrangement,
Tilbake står en nakne og avkledd Sandbeck med mandolin, gitar, fele og trekkspill.
Det gjør musikken mye lettere å spille for oss.

Vi har plukket mange av de humoristiske visene hos Sandbeckpå samme måte som vi gjorde med Prøysen. Og vi er så imponert over det fantastiske materialet vi har funnet.
Vi håper noen av visene vi byr på ser nye, og gjør deg enda mer spent på å utforske Sandbeck, og så håper vi at vår tolkning av de kjente visene gjør deg nysgjerrige til å lytte på hele plata..


 

Läs hela inlägget »
2016-02-28
Rock og Humor - Elektrisk Vinter
2016-02-07
Eau de Vill med nyinnspilling av Storhamarsangen
2015-09-15
Eau de Vill til Gregers Fredag 16 oktober
2014-07-20
Klar for ny Eau de Vill plate

Eau de Vill har vært i studio og spillt inn plate med Prøysenmelodier. Plata skal lanseres under Prøysenfestivalen onsdag 23 juli. 

Plata ble spillt inn i Sømådalen skole 30. mars, og inneholder 12 artige og alvorlige viser som er spillt inn av Alf Prøysen.

Du kan lese mer om arbeidet med Prøysen i  Østlendingen.

 

Les hele inlegget »
2014-03-03
Eau de Vill til Gregers på fredag 7. mars 2014
2014-03-03
Jubileumsshow også på Grundsetmarken