Bård Uri Jensen, Ottestad

Multiinstrumentalisten fra Sandvika. Fløyter, munnspill, trekkspill, kronespill, V75, Lotto. Den mannen spiller på alt.

 

Vi trodde Bård hadde tatt permisjon fra Eau De Vill, men han dukket jo opp igjen.Bård begynte sin musikalske karrière på trombone i Hamar Guttemusikkorps. Siden har verken Bjørn & the addicts eller Eli-Helga & the Seven Ups vært direkte preget av trombonespillet hans, og vi kan vel si at karrièren fikk et oppsving da han bynte å spille fløyter i det kjente folkrock-bandet Pål Pål & the Pål Pål Påls. Siden har han spilt både folkrock og akkustisk folkemusikk i Fingals og Bård, Tired & Thirsty og The Hair of the Dog. Nå for tida blir det mest folkemusikk fra Nordsjø-området i To kråker når han ikke er opptatt i Eau De Vill.

 

Bård fikk et solid grunnlag som Eau De Vill-musiker da han ble tilkjent hele to øvingskvelder for innøving av bare 60 sanger før den første opptreden i Sømådalen. Ikke alle Eau De Vill-musikere har fått like mye hjelp i starten...

 

Bård spiller på fløyter av merkene Shaw, Feadog, Susato og en modifisert Generation. Han ønsker seg en Copeland til jul og en Overton til bursdagen.

 

Trekkspillet hans er et Weltmeister som tidligere har tilhørt jølstrabonden Ronny.