Andre som har spillt med Eau de Vill

Det er mange musikere som har vært innom spilt i Eau De Vill, her kan du lese mer om hvem som har vært med oss i kortere og lengre perioder.

Børre Flyen, perkusjon fra Hamar var med oss på innspillingen av "Rømgrøt og Sik" og "Evig din", senere har han vært med på noen spillinger.

Arne N.Olstad er ofte sammen med Eau De Vill. Gutta har laget flere forestillinger sammen.

Bjørn Flyen spillte trommer sammen med oss i en periode. Bjørn er en kjent skikkelse i Hamars musikkmiljø, og du kjenner sikkert igjen ham fra Hamar Musikkorps anno 1898, eller Hamar Brass Kvintett. Det er heller ingen hemmlighet at Bjørn er far til nettopp.....Børre Flyen.

Thor Hornset Edstrøm er fra Elgå og spilte i perioder trommer sammen med Eau De Vill. Thor var også med på innspillingen av Storhamarsangen, og det er han som synger Storhamarsangen på CD singelen.

Robert Røstbakken kommer fra Øversjødalen, og han var med på bla Storhamarsangen, hvor han spilte keyboard. Robert og Thor spiller nå sammen i dansebandsduoen duOzz, populært kalt "Thor Robert's"

Tor Ingar Grinden er fra Koppang, og han har spilt litt trommer sammen med oss.

Mads Lindstrøm bor i Leksand og er journalist og historiker. Han er en av Sverige's fremste Bellmann tolkere. Mads har vært med oss flere ganger på Fæmund Pub, og på Grundsetmart'n.

Gunnar Lindberg fra Leksand dukker opp når han klarer å rømme fra aldershjemmet. Gunnar er pensjonert skogvokter, og hans reportoar og kunnskap er en av Sverige's største skattekammer på visefronten.