Bra omtale i GD

Bra omtale i GD etter suksess i Lucky Næroset

 

Bjørn Kleiven, Eau de Vill, brun lapskaus med øl og vin, er en uslåelig kombinasjon. Det mente i alle fall de 210 gapskrattende og småhumrende frammøtte i går kveld på Nærvang på Næroset, sammen med GD's Erling Abelsen, Hamar Arbeiderblad er mer reservert i sin omtale....

"Kleiven er kjent for de fleste og skuffet ingen, og gjengen fra Sømådalen i Engerdal sjarmerte alle med sine irskinspirerte viser og sin underfundige humor solid plantet i Utkant-Norge." "Eau De Vill fra Sømådalen; et musikalsk og saftig humoristisk bekjentskap med en profesjonalitet vi sjelden ser i bygderevyer" Les mer i Gudbrandsdølen Dagningen.

 

Hamar Arbeiderblad's kritiker var imponert over musikken, men slettes ikke over den ustyrtelige underbuksehumoen til Johnsgård'n. Unni Kristiansen i Hamar Arbeiderblad skriver bla;

"Det ble lite Stænd Up men mye fin musikk i Lycky Stænd Øpp i Næroset".... " Når Eau de Vill spiller må du bare bli i godt humør"..... "Hva er det som får voksne menn til å synes at kjønnsord og underlivshumor er så fantastisk morsomt?" Les mer i Hamar Arbeiderblad.