Lucky StanUp i Næroset

Eau de Vill og Bjørn Kleiven for første gang på samme scene! Nærvang, Lucky Næroset 9. - 11. september, alle dager kl. 19.00

Bjørn Kleiven - brannmann, budeie og busssjåfør...! Møte Bjørn Kleiven i storform - med flere nye figurer og få et gjensyn med de gamle kjente; ryktene vil ha det til at budeia Gufrid stikker innom også denne gang. Bjørn Kleiven levers med lattergaranti.

 

Les mer om Bjørn på www.u8.no

 

"Eau De Vill" har herjet rundt omkring på bygdene i Østerdalen og på Hedmarken de siste årene.

Ablegøyene og humoren har de fra tiden i Sømådalen Theaterselskab, mens musikken som blir spillt er inspirert fra norske, svenske og irske folketoner, sammenblandet med litt vømmølsk stemmning og egenprodusert stoff, kan du få høre akkurat "Å du vill" Enkelt og greit! I

Nå kan du møte Svein Arild Johnsgård, Evald Langsjøvold, Per Ola Søndmør og alle de andre "villingene" i storform i Næroset.

 

Artistformidlingsbyrået U8 har tilholds i fristaten Lucky æroset u Ringsaker og tilby underholdning av profesjonelle artister på flere nivåer - se www.u8.no. Har tidligere i år arrangert 2 x 4 forestillinger Lucky Stænd Øpp i Lucky Næroset - med bl.a Bjørn Kleiven - med stor suksess og fulle hus. U8 ønsker gamle og nye besøkende velkommen til en annerledes aften i Lucky Næroset!

For å bestille billetter send en epost til post@u8.no eller ring Gunn Tone i U8 tårnet på telefon 48 95 98 88.