Navnefeiring hos Eau de Vill

Det er nå gått 10 år siden navnet Eau De Vill ble oppfunnet, og feiringen skjedde med brask og gram av gammelkaranEvald Langsjøvold var vert da navnet skulle feires. Bandets grunnleggere var på plass, for med på feiringen var både navnet's oppfinner Hans Sverre Bekk, og Svein Arild Johnsgård. Navnet Eau De Vill fant Bekkern opp etter at han ryddet i tomflasker etter en vårfest gutta hadde hatt. Der fann han en del tomflasker med Eau de Vie, og dermed var navnet et faktum!

 

Eau de Vill betyr "Å dø Vill" på norsk, og henspeiler på at disse gutta gjør akkurat det du ber dem om; "når ga de sist dere svigermor et strippeshow i bursdagsgave" er gutta's motto.

 

Bildet taler vel mest for seg, det viser gutta under en utforskning og prøvesmaking på ei svensk Eau De Vie flaske som Bekker'n kjøpte der sent i forrige århundre. Flaska vart tømt, og sorgan vart glømt! Kvelden vart ein suksess