Her er Møa mi

Denne platen ble spillt inn høsten 2003 og sluppet like før jul dette året. Møa mi betyr "Kvinnfolket mitt" for de som er usikre på det.Albumet inneholdt hele 15 spor og det ble spillt inn i Studio 19 i Hamar. Dette var første gang den irske musikken fikk fullt innpass i en Eau de Vill' utgivelse. Hør musikkeksempler under artikkelen.

1. Møa mi 2:58 (Svein Arild Johnsgård, Evald K Langsjøvold)
2. Tohjulstraktor´n 2:30 (Hans Rotmo)
3. Guri Bekk 3:36 (Pål Erik Jensen / Bård Uri Jensen)
4. Soloppgång i Lima 2:58 Jig´er: Father O´Flynn/ The Connaughtman's Rambles/ Tobin's Favourite
5. Gånglåt 2:45 (Jonas Kjellgren / Kenneth Kjellgren)
6. Båten 3:32 (Svein Arild Johnsgård)
7. Gammel´n 3:38 (Svenn Erik Svärd)
8. Meitemarken 2:45 (Hans Rotmo)
9. Nya Elgvalsen 2:23 (Hans Rotmo)
10. Styggpolsen 2:05 (Hans Rotmo)
11. Gjeburts´n 3:28 (Svein Arild Johnsgård)
12. Tømmerhøgger´n 3:00 (Rod Clements / Arne N. Olstad)
13. Sømådalsrølp 3:19 Reeler: Humours of Tulla / Congress Reel / Mouth of Tobique
14. Storkaren 3:14 (Trad. skotsk Norsk tekst: Bård Uri Jensen)
15. Ingen annan enn dej 2:34 (Hans Rotmo)

Dette stod å lese på Coveret.

Endelig er Eau De Vill på markedet med sin andre plate. Det er nå over åtte år siden platen "Rømgrøt og Sik" ble sluppet og mange har ventet lenge på oppfølgeren. Eau De Vill har sine aner fra amatørteatermiljøet i Sømådalen, og har de siste ti årene turnert Hedmarken og Østerdalen med sine saftige historier og gode viser. Blandingen av gode lokale tekster på dialekt og trivelige historier er måten gutta sjarmerer publikum på. Noen av melodiene er tradisjonelle og det er skrevet norske tekster til, andre er helt nyskrevne. Også denne har Hans Rotmo bidratt med noen nye melodier til denne glade gjengen med Engerdøler.

Eau De Vill betyr egentlig ikke noe annet enn "Å dø vill". Vi gjør å dø vill, og vi spelle å dø vill. Mange ser nok sammenhengen med det franske druebrennevinet Eau De Vie, og man skal nok ikke se bort fra at dette har en viss sammenheng. Opprinnelig var Eau De Vill en trio, men har opp igjennom årene vokst seg godt oppover og er nå et band på 8 medlemmer, ja til og med to svensker har tatt seg over grensen med et par fioler. Eau De Vill er et typisk liveband som definitivt må oppleves på konsert. På denne platen er flere av melodiene spilt inn med publikum, ja hele platen er faktisk spilt inn direkte i studio. God fornøyelse og benytt anledning å oppleve en konsert med Eau De Vill hvis du får muligheten.

Til slutt må vi få vise det bildet som egentlig skulle pryde omslaget på plata, men den her Møa traff vi først et par år senere: